Rainio Design

Ostoskori

Etusivu / Yritys

Rainio Design -tuotemerkin tarina

logo-214x120

Tervetuloa
designin kiehtovaan maailmaan!

Rainio Design perusajatus koostuu kahdesta asiasta: 3D-tulostetut designkorut ja luontoaiheinen valokuvataide.

Lisäksi teemme laaja-alaisesti 3D-tuotesuunnittelua ja 3D-mallinnoksia. 3D-suunnittelemme mm. huonekaluja ja kodin käyttötavaroita ideoista valmiiksi tuotteistettaviksi malleiksi.

 

hdr

Rainio Designin slogan ”3D-printing, you need it, we make it” kiteyttääkin ideani: sinulla on idea ja minulla on tietotaito sen toteuttamiseen 3D-tulostuksen avulla. Onkin kiinnostavaa, miten 3D-tulostuksen tekniikka ja materiaalit (mm. puu ja metalli) mahdollistavat ideoiden toteuttamisen aivan uudella tavalla - ja mikä parasta - tekniikka haastaa myös minut ja luovuuteni.

3D-tulostus mahdollistaa erilaisten ja eri materiaaleista olevien tuotteiden valmistamisen. Kaikki Rainio Designin oman tuotemerkin korut ovat 3D-tulostettuja, eri materiaaleista: komposiittimuovi, hopea, pronssi jne. Koruja on sekä valmiina sarjoina esim. Clan of Rainbow -korvakorusarja, että myös täysin uniikkeja tilaustyönä suunniteltuja koruja.

Korut ovat intohimoni. Ne ovat myös haaste: miten muuttaa idea, ajatus ja tunne kolmiulotteiseksi muodoksi, jossa yhdistyvät alkuperäinen idea ja veistoksellinen näkemys. Ihmisten ilmeistä heidän katsoessaan korujani voin tulkita, että olen onnistunut välittämään visioni koruihini. 

Olen pitkään myös tutkinut ja valokuvannut erilaisia luonnon muotoja. Vapaana valokuvaajana intohimoni on etsiä vaihtoehtoisia kohteita. Luonnon muodoissa minua kiinnostaa niiden visuaalisuus ja estetiikka, minkä haluan tuoda esiin myös muotoilussani. Haluan yleisestikin tutkia ja löytää yhä enemmän luonnon ja ympäristön kolmiulotteisia muotoja. Kerään ja vangitsen luonnon muodot valokuviini ja hyödynnän niitä myös muotoilussani. 

Luonto ja meri ovat tärkeitä elementtejä muotoilussani. Haluan tulkita niiden monimuotoisuutta kuten itse sen luonnossa näen, ja haluan antaa myös muille mahdollisuuden kokea elämän kauneus kuten minä sen näen ja koen.

Tavoitteeni on viedä valokuvaus kokonaan uudelle tasolle... Missä luonnonarkkitehtuuri on visualisoitunut erilaisiksi tuotteiksi, kuvioiksi, tapeteiksi jne... Tällä hetkellä tuotevalikoimaan kuuluvat luontoaiheiset valokuvataulut (paperille/alumiinille/lasille tulostettuna), tarjottimet ja magneetit.

Kaikki tämä yhdistyy yrityksessäni, Rainio Designissa. Rainio Design onkin unelma luovuuden ja tuotteistamisen yhdistämisestä sointuvaksi kokonaisuudeksi.

Parhain terveisin,
Otto

www.rainiodesign.com
Facebook: https://www.facebook.com/Rainiodesign
Instagram: rainiodesign

 

Ota yhteyttä

Rainio Design
+358 50 359 9980
otto(at)rainiodesign.com